13.1.2013 14:35:44 Arien+2
Re: Koloodrážedlo - plastová nebo nafukovací kola?
Už to tady sice někdo zmínil - a myslím že to lidi dost často zaměňují - je opravdu nebetyčný rozdíl mezi "gumovými" pneu na kvalitním odrážedle a plastovými koly odrážedel typu motoroka Enduro.
Máme všechny druhy takže mohu posoudit - kola z tvrdého plastu jako jsou Enduro apd. dělají dost randál a dost drncají, podle mně je spíš tak na hraní na nějakém plácku než na delší vzdálenosti. Nicméně moje děti to milovaly a dokázaly i na tom jet docela daleko.
Pak máme odrážedla s nafukovacími koly Puky i First Bike. Obě jsou naprosto skvělá, jednoznačně doporučuji.
Kvůli dceři, která je malinká jsem jí jako první odrážedlo koupila Strider bike
http://www.neobycejne.cz/detail.php?zbozi=4012045
které ma plastová kola (chtěla jsem to kvůli váze) Měla jsem z toho původně obavy, ale v komfortu nepozoruji žádný rozdíl oproti těm s nafukovacími. Ale POZOR toto nejsou tvrdá kola, je to nějaký polymer, na pohmat jsou měkká, jdou zmáčknout, rozhodně nedrnčí a pruží, výhoda je že je bezúdržbové.
Takže pokud by šlo u toho vašeho o kola podobného rázu, tak bych se toho nebála a na komentáře moc nebrala zřetel. Spíš bych doporučovala mrknout se na zkušenosti a recenze daného typu odrážedla.
Odpovědět