Re: Jak rozeznat chřipku a zápal plic od "obyčejné virózy"?
Len, já jsem měla chřipku asi jen jednou - jako Au pair v UK. Postupně lehla celá rodina, já jako poslední, nemohla jsem vstát, bolelo mě celé tělo. K doktorovi mě ale nevzali, myslím, že u něj nebyl nikdo z rodiny, takže to nevím jistě. Teď mě nic moc nebolí, ale ta absolutní neschopnost tady je (hlavně v prvních dnech byla, teď tady vykecávám, to už je mi skoro hej ), protože jsem polomrtvá už půl roku jen z toho těhotenství. Nástup nemoci (u celé rodiny): jeden den kašel, další den horečky (děti 40, my dospělí max 39), rýma se přidala až později, inkubační doba jeden až dva dny. Zvracím, ale to je spíš tím, že nejsem schopná udržovat svou proti-zvracecí těhotenskou životosprávu (něco dělat, chodit ven, často jíst). Jsem si skoro jistá, že to chřipka ani nic jiného vážného není, ale ten kašel...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.