| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : květen 2013

18.1.2013 12:28:04 Peťa+Dan+//

Re: Zdravím.

Ahojda,
no ty jsi si se zubem pěkně užila chudino ~6~ Pro mě je bolest zubů katastrofa a zubaře nesnáším. No nechala jsi tam teda pěknou páku na to,že zub nemáš ještě hotový. Tak snad už to bude dobré. Jinak mimi si myslím,že to nepocítilo.

No a Danovi se snažím vysvětlovat,že v bříšku je mimi,ale jelikož u nás žádný panenky nejsou,tak to nechápe a zírá na mě jak na cvoka a pak si chce teda šáhnout,což znamená,že se mi dobýtá do břicha,no samo mu to musím zatrhnout neb by sourozence umačkal. Takže u nás to bude asi do porodu zbytečný.

no jinak já už z UZ vím,že u nás bude holčička :-)~p~ jen tedy měla špatnou polohu,tak musín za 14 dní na další UZ kůli srdci,tak snad.

Zatím čusík ~x~
Odpovědět
Průběh diskuze (2 názorů)
Zdravím. gabkahor+Nati 02/07+Gabi 05/11 18.1.2013 12:3
*Re: Zdravím. Peťa+Dan+// 18.1.2013 12:28

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.