| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : květen 2013

18.1.2013 14:01:42 mamucha

Pěkný den

přeji všem maminkám. Tak já jsem předminulý víkend měla pěkné šoky - začal mi výtok a hlavně jsem cítila šílený tlak a měla neskutečný strach že mimi ze mě vypadne. Sbalila jsem tašku do nemocnice, že pojedu na pohotovost ale nakonec jsem ulehla a celý víkend se max. šetřila. Po pár hodinách to totiž bylo mnohem lepší. Hned v PO jsem letěla na gyndu, udělala mi stěry, dala čípky na kvasinku a mrkla na mimi. Tuto středu jsem byla po měsíci na interně - vše ok, tlak se drží takže nemusím zobat žádné pilule. ~2~
Ale včera jsem měla poradnu a doktorka mi sdělila, že jsem na těch stěrech měla nález zlatého stafylokoka či co, prý to teď má dost lidí. Dala mi čípky ATB na 7 dní, že s nima má výbornou zkušenost a jsem zas s nervama ...~5~
Navíc je Vašík od Silvestra nemocný takže dnes jdem poprvé v novém roce ven. Měl angínu - poprvé ATB, a pak hned rýmu a kašel bez teploty ~l~
Tak teď mám nervy ať to ode mě nechytne nebo jsem to chytla já od něj? fakt nevím.
Odpovědět
Průběh diskuze (3 názorů)
Pěkný den mamucha 18.1.2013 14:1
*Re: Pěkný den Peťa+Dan+// 20.1.2013 17:42
**Re: Pěkný den gabkahor+Nati 02/07+Gabi 05/11 20.1.2013 21:12

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.