| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Nákup a prodej přes internet

1.2.2013 16:08:57 Haňula

Re: Polské servery a polština

Dovoluji si Vás oslovit, neboť inzerujete na českém Mimibazaru pod oblastí Polsko.
Mohla by Vás proto zajímat naše nabídka obchodní spolupráce s marží 40 – 50%.

Dne 29.1.2013 otevřela naše firma O.K.G. s.r.o. pobočku v Polsku.
Hledáme lidi, kteří umí polsky nebo mají v Polsku kontakty a pomohou nám s rozšířením povědomí naší firmy do Polska. Pro Vás by to znamenalo spoustu spokojených zákazníků v Polsku, kteří Vás budou rádi doporučovat svým známým a také výhodnou pozici na polském trhu, neboť prodej v Polsku se teprve rozjíždí a Vy budete v jeho špičce.

Jsme česká firma OKG, s.r.o. 13. rokem na trhu. Vyrábíme bylinné produkty podle léty prověřených receptur, výhradně z přírodních látek, zcela bez chemické stabilizace.
Legislativně je připraven Emulips Forte a dalších 11 výrobků bude postupně následovat.

Pracujeme převážně pomocí internetu, ale kdo chce pracovat přes osobní kontakt, samozřejmě může. Každý si zvolí způsob, který mu nejlépe vyhovuje. Součástí naší práce je také vyřizování slevových kartiček zákazníkům a poskytování zákaznického servisu.

Více informací o naší firmě naleznete na www.okg-family.pl nebo www.okg-family.cz

Pokud Vás naše nabídka zaujala, kontaktujte mě, domluvíme se na dalších krocích.

S pozdravem

Hana Volfová, DiS.
výkonný manažer OKG

Pro příklad uvádím několik zkušeností právě s Emulipsem Forte (hned ta první je moje vlastní):

Žlučník – Emulips forte
O žlučník jsem přišla po porodu a ještě rok po operaci, když jsem snědla něco smaženého nebo tučného, tak mi vždy bývalo těžko. Stále jsem měla bolesti pod pravým žebrem. Běhala jsem neustále po doktorech, podle nich jsem byla v pořádku, ale bolesti jsem měla stále. Některým jídlům jsem se proto raději vyhýbala. Až jsem vyzkoušela Emulips forte a byla jsem skutečně velmi mile překvapena! Bolesti zmizely téměř ze dne na den a můžu si dát už naprosto cokoli. Od té doby, co užívám Emulips forte nemám se zažíváním nejmenší problém. Hanka V., Jihlava

Obnova trávení po chemoterapii a ozářkách – Emulips forte
Paní po ozářkách a chemoterapiích má téměř zničenou střevní mikroflóru a špatně tráví. Je hodně nafouknutá a má křeče. Začala brát Emulips forte a už po 4 dnech hlásí zlepšení o 60%. Teď bere jen 1x denně 10 kapek obyčejného Emulipsu a je moc spokojená. Stačí i ta jedna pravidelná dávka. Libuška I. Chomutov

Hubnutí – Emulips forte
Kamarádka Jana B. z Chomutova (66 let) brala Emulips forte a po 3 týdnech zhubla 6 kg, držela k tomu lehčí dietu. Váhu si už ¾ roku drží.
Odpovědět
Průběh diskuze (12 názorů)
Téma: Polské servery a polština marrusova+2marušátka 15.10.2011 19:55
*Re: Polské servery a polština inkaaaa svivsf 15.10.2011 20:0
**Re: Polské servery a polština inkaaaa svivsf 15.10.2011 20:3
**Re: Polské servery a polština marrusova+2marušátka 15.10.2011 20:4
***Re: Polské servery a polština inkaaaa svivsf 15.10.2011 20:9
****Re: Polské servery a polština inkaaaa svivsf 15.10.2011 20:11
****Re: Polské servery a polština inkaaaa svivsf 15.10.2011 20:13
*****Re: Polské servery a polština marrusova+2marušátka 15.10.2011 20:40
******Re: Polské servery a polštin... binary 16.10.2011 10:29
*****Re: Polské servery a polština Vítr z hor 16.10.2011 9:33
******Re: Polské servery a polštin... binary 16.10.2011 10:23
**Re: Polské servery a polština Haňula 1.2.2013 16:8

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.