Re: umřel nám pejsek :-(
veram posílám moc moc
..
naprosto tě chápu, nám umřel před vánoci králíček, měli jsme ho čtyři roky.. taky průjmoval, na zimu ho dáváme k rodičům do králíkárkny - zděné - protože mě se po porodu vytvořila na králíčky alergie, takže dokud bylo teplo, měli jsme ho domana balkoně.. a na zimu ho dávali k tátovi.
on tam umřel.. a já ještě neměla to srdce to dětem říct.. .(
prvně bylo před vánoci, teď zase dcerka slaví narozeniny a já na to nemám.. ona ho malá milovala a má ADHD a AS, králíčka jsme měli předtím a nejstarší to horzně oplakal když umřel.. a já prostě nevím jak do toho, jak jim to říct, krom toho už to bylo poslední zvířátko, co jsme měli, už mít prostě nemůžeme, kluci jsou oba astmatici a já po třech porodech mám imunitu úplně v háji a alergii snad na všechno co má chlupy krom lidí.. :(
jestli na to máš sílu, pořiď si nového pejska, udělá to dobře tobě i dětem..
sousedce takhle umřel před rokem a půl. rok předtím jí umřel manžel na rakovinu a říkala, že pejska už nechce.. přijela dcera a dovezla štěně a musím říct, že dělá sousedce neskutečně dobře.. a že byla nadšená...
má už čtvrtého, ti tři předtím se jmenovali stejně, teď poprvé se jmenuje jinak, rasu má ale stejnou.. a je to takovej čertík.. :D
Odpovědět