Nick i ikonku mám už asi 10 let stejnou. Jen úplně na začátku jsem byla "Jana, 2 kluci" (když jsem se registrovala, líbilo se mi, že ač je to pravdivý, je to vlastně dost anonymní), ale protože tu Jan bylo hodně a působilo to zmatek v diskusích (nebylo jasný, kdo koho oslovuje), vyhověla jsem přání stálých spoludiskutujících a změnila to.
Chtěla jsem změnit jen nějakej detail a Jena je město, odkud pochází jeden typ alternativní školy...
Ikonka je výřez z fotky - jsou to jisky nad ohněm.
Já při čtení diskusí "nevidim" nicky, orientuju se podle obrázků a teprve když mi je divný, že někdo píše zrovna to či ono, zaměřim se na nick a zjistim, že čtu někoho úplně jinýho... Takže vy všichni, kdo si měníte identitu a hlavně obrázky, mi působíte hroznej zmatek v tom, kdo je kdo. Ani vysvětlení, že Alena je bejvalá Markéta mi nepomůže, protože bez obrázku mi jméno až na výjimky nic neříká
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.