Mám vždycky tendenci takováto prohlášení komentovat slovy: "Do čehos to, Bože, duši dal," ale coby ateistka bych asi neměla :) Miluju sklon některých věřících tvrdit, že jenom věřící mají patent na morálku a slušnost a že kdo věřící není, musí být zákonitě prevít zlá, blbá a zločinná. To si neuvědomujete, že tímhle proti sobě lidi akorát popouzíte, a pak si stěžujete, jak jsou všichni ti zlí ateisté proti vám? Ještěže v reálu znám věřící rozumné a slušné, které by se takhle chovat v životě nenapadlo. Jinak školku, kde děti učí o sexuálních polohách, bych fakt chtěla vidět, ale asi mám smůlu, neznám takovou. A můj gynekolog o hormonální antikoncepci tvrdí, že je to svinstvo. To jen tak pro zajímavost.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.