Re: Petice za přijetí zákona zakazujícího plánované porody doma
"jistěže je za určitých okolností zrušitelný, pokud tak pravomocně rozhodne soud,"
nemusí ani rozhodovat soud
-" před konkrétním státem lze i utéct, pokud zasahuje nepřiměřeně."
jednak to vždy nelze, to by Vám sdělili třeba obyvatelé Severní Koreje, jednak já jsem nepsal o konkretním státě, ale o nezrušitelnosti vztahu dítě-společnost. Ta je jistě representovaná svým státem. Pokud míníte opuštění republiky, královstní nebo jiné společensko-ekonomické formace, pak píšeme každý o něčem jiném.
- "Nicméně to až tak úplně s porodem - doma, nebo kdekoliv, nesouvisí."
ani jsem nesděloval, že ano, byť v určitých případech souvisí.
- "Žádná právní norma nic v tomto ohledu nenařizuje, ani nezakazuje a ani nemůže, protože by byla v rozporu s mezinárodními normami, které ČR rovněž ratifikovala."
teď nevím, co tím míníte
- "Jde o to, že se postupuje v systému "tak jim to alespoň znepříjemníme", cosi omezíme, znemožníme, zrušíme atd. Ukazuje se, že je to cesta nikam, dokonce tu vyvstává z nejasností i riziko pro zdravotníky samotné. "
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.