14.2.2013 13:44:15 Carollyn
Re: Trapas
Mě se stal skutečně pořádný trapas, je to pár let. Babička od mého manžela byla potřetí vdaná. Tento třetí (a doufáme že poslední) manžel byl v rodině mimořádně neoblíbený. Nejen že byl komunista až stalinista, což si dost nesedl s manželovým otcem, který je pravý opak, ale byl to hlavně strašně zlý a podlý člověk. Babička to sice celkem záhy prokoukla, ale neměla sílu už se přece jen v pokročilejším věku rozvádět. Tento manžel, kterému se říkalo v rodině přezdívkou Vlk byl asi posledních 5 let svého života inkontinetní. Nosil plínky, ale nechtěl si je měnit, byl prostě pohodlný, asi si představoval, že to bude dělat jeho žena (no, nakonec musela). No a to jsme se takhle jednou sešli celá rodina u nás doma, měla jsem narozeniny. Bylo nás tam asi 10, teda bez Vlka, toho nikdy nikdo nikam nezval. A moje máti začala s historkou, že v Číně se připravují na olympiádu a protože se budou lidé přepravoval ve vlacích a autobusech na velké vzdálenosti bez možnosti použití wc, tak trénují s plínkama, jestli ty přesuny zvládnou. A já okamžitě prohlásila. "No to asi Vlk taky trénuje na olympiádu!" Vůbec mě nedošlo, že tam jaksi sedí jeho žena... No rudá jsem byla až na zádeli, moje máti taky, že s tím začala, ale zbytek rodiny se dobře bavil, dokonce i babička se smála. Asi to vzala sportovně, protože na mě nezanevřela, ale mě je trapně ještě teď!
Odpovědět