Re: pusto prázdno
Ahoj,
tak u nas je to asi jine tim, ze decka si delaji obvykle vzdy ukoly v druzine. Maji tam dve hodinovky a tri tridy, kam se deti proste na hodinu musi zavrit a delaji ukoly pod dohledem pedagoga. Jen v patek maji tyto tridy zavrene, takze jediny den, kdy delame ukoly je patek nebo vikend... a mysilm ze proto i Tereza rada sdili vsechno co udelala, protoze jinak bychom s tim neprisli do styku...
Jinak u nas je to hodne podobne... prichod domu kolem pate a jsem rada, ze neco pripravim k jidlu a nebo vyperu, pofackuju a uz je sedm a jde se cistit zuby, spat.. Tomas prichod kolem pul osme - to mi nepridava.. haha :)
Mace - gratulace J. k praci ! To zni vazne zajimave ! Ale treba to nebude nakonec casove narocnejsi... aspon bych Vam to prala...
Ikul - no vidis, ty mas uz obe holky ve skole, to je taky rozdil proti nam, Ana stale zadne povinnosti krom logosky nema... a i tu dost sudlime :). je hrozny, jak ty dny leti.. mam pocit, ze skolni rok prave zacal a on se uz prehoupnul do druhe poloviny...
Holky zkusene s logoskou.. Ana se naucila celkem hezke R - ale neumi ho rozeznit.. neudela RRRRRRR... ma ho jen jednoznele.. Tereze to tam jednou proste skocilo v aute, kdyz jsem ji rekla, aby do toho jazyka foukla.. Ana fouka jak zbesila a furt to tam neni... celkem rychle presla s tim svym jednoznelym R do vsech slov a tak se bojim, ze se nauci tohle spatne a uz neprijde to spravne.. mate nejaky typ ?
Odpovědět