26.2.2013 15:19:14 Juldafulda
Re: ADHD a dysfázie- maminky, jak to zvládáte?
Markéto muj syn sice neni dysfatik, ale taky se mi valel po zemi od roka. Teprve ted v sesti letech mi je schopny rict, proc je rozladeny.... Jeho zachvaty se zmirnuji, ale skolka s nim v tomto ohledu nic neudelala. Jenom mu musel dozrat mozek....
Ja jsem v tomhle teda drson, i moje dcera, ktera nema snad zadnou poruchu, je schopna udelat vyrval, ze musi vratit hracku, ale obcas taky silim, kdyz ja neco zakazu a pak nekdo nabehne a synovi neco nabidne. Tuhle jsem mu rekla, ze jdeme ze skolky rovnou domu, vypadalo to, ze jsem ho uz zpracovala, nacez dorazila maminka jednoho detatka a moje zlato se ji zeptalo jestli s nami pujdou bobovat ona na to, ze ano a ja na to zjistila, ze ma synator mokre boty, takze se zadne bobovani nekonalo a muj milacek dostal takovy zachvat, ze jsem mu musela asi tisickrat opakovat, ze to neni za trest, ale ze ma mokre boty a nemuze v nich bobovat, pac by nastydl.... proste v takovych situacich, kdy to jine dite vezme tak nejak, on udelal scenu, jak kdybych ho pripravila o vsechno
Tyhle deti maji problemy v socialni oblasti.
Vejce musis byt proste razantni, proste vysvetlit, ze ta hracka je pro ostatni deti a nemuzete si ji vzit a proste dite i za sebevetsiho revu odtahnout pryc
Ta situace visela na tobe ne na diteti ,to nebylo schopne tu situaci vyresit.
Odpovědět