Re: odkdy se vaše děti samy oblékají?
prý dokud ho budeš strojit.. fakt vtipné.. já toho svého když neustrojím, tak klidně bude celý den v pyžamu případně nahý.. nějaké vydírání, že jdeme ven, tam a tam.. je mu šumák....
motivovat se snažím, ale jde to ztuha.. to zase když píšeš že ve 21 m se teprve začíná svlékat.. tak to ten můj co se neobléká, uměl už před rokem a půl.. se svléct všechno krom trika a to triko krátce po roce a půl..
to se takhle nedá hodnotit, zajímalo by mě, jak bude tvůj se umět ustrojit v těch 2,5 . .. třeba protože je ctižádostivější, tak bude umět..
já to taky nechápala, že to nějaké dítě neumí, když oba moji starší, se uměly obléct ve dvou letech.. a to jeden byl chlapec a druhý dívka.. ta byla značně zručnější, ale bylo to taky proto, že ona byla schopná někdy po roce a půl se 20x za den svléct.. a kolem toho 20-22 m se i xkrát za den převlíkala, protože oblečení co měla na sobě se jí zrovna nelíbilo..
a teď taky koukám, že mám třetího, výchova furt stejná.. když začala asi ve 24m projevovat snahu se oblékat - trenky.. a tepláky, vřele jsem podporovala a jásala.. a chválila.. a pak najednou prd.. byl nemocnej a od té doby nic.. takže motivuju jak holky psaly oblékám na půl.. ale moc to k ničemu zatím stejně není..
Odpovědět