10.3.2013 8:51:12 Jantara
Re: Ideální tchýně
Večer se mě tu řada z vás ptala, co si představuju pod pojmem slípka. Odpovím příkladem. Chodím na rodinu.cz už řadu let. Některé diskuze mě oslovily více, některé méně. Do paměti se mi vryly nesmazatelně dvě:
- zakladatelka psala, že je na MD. Každý den za ní chodí její matka, se kterou si dobře popovídá. Jednou za měsíc ale příjde tchýně a chce pustit do domu, aby víděla vnouče. Zakladatelku to irituje, nemá si s babou co povídat. ostatně, proč by ji pouštěla do své domácnosti, že? Dala muži ultimatum - má se se svou mámou scházet někde mimo dům, aby ji zakladatelka neviděla. Protože jinak vezme dítě a manžela opustí...
- zakladatelka si vzala rozvedeného muže s dcerou z prvního manželství. Hrozně ji štve, že až manžel jednou umře, nebudou dědit jen jejich děti, ale i dcera, kterou přímo nenávidí. Nemůže ji snést, hrozně ji štve, že jednou za čas k nim dcera přijede na návštěvu a koupe se v jejich bazénu...
Obě diskuze jsem si zapamatovala a čas od času na ně myslím. Přemýšlím, zda to byly provokace, nebo zda opravdu existují takové slepice bez sociálního IQ a slušného vychování. Je opravdu možné, aby byl někdo tak krutý? No, asi je. Snad syn bude mít štěstí a takovou si nenamluví. A když ano - slibuju, že se budu ze všech sil snažit s ní vyjít.
Odpovědět