Jak jsem pobavila manžela o víkendu: byli jsme na horách, sebrala jsem odvahu a šla jsem s dcerou na bobovou dráhu. Dole jsem si poslechla instruktáž, jak se brzdí atd. Vyjeli jsme v poklidu nahoru a pak šup dolů - zapomněla jsem v tu chvíli jak se brzdí a samozřejmě jsem páčky dávala na druhou stranu. Jely jsme kosmickou rychlostí, dcera - autista pištěla nadšením a já hrůzou, ještě že nás nikdo neslyšel - já: "Doprdele to nebrzdí!!!!!!!uááááááá " po několika vteřinách hrůzy jsem si uvědomila, že tahám za páčky na opačnou stranu a zařvala jsem: "Bože, já jsem tak blbá!!!" Dole jsem se přiznala manželovi, ten ze mě má prdel doteď a vykládá to všude známým
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.