22.3.2013 13:38:58 Simona
Sraz synestetiků
Vážení přátelé, kamarádi synestetici.
Dovolujeme si Vás pozvat na slezinu SYNESTETIKŮ / SLES / dne 25.4.2013,
od 14,00 do 16,30 v Divadle v Bohnicích (ano, v areálu léčebny).
Zveme Vás na první historické setkání lidí s tímto darem. Hlavní organizátor tohoto setkání je člověk na výsost opovážlivý, který si myslí, že je povolaný,
RADKIN HONZÁK.
Přijdou i další zajímaví hosté. Bude to mejdan, bude to veselice, velká oslava výjimečnosti a bude to divoké jamboree. Ovšem jen s pramenitou vodou - to je jen poznámka pro ty, kteří se už radovali u slova mejdan.
Koho tedy zveme? Máte dar a nevíte, že se jmenuje Synestezie??
Zde je odpověď :
Chuť tónu, barva čísla: Synestezie - dar, o němž se moc nemluví.
"Odmalička vidím všechny dvojky žluté a šestky červené a myslel jsem, že to tak vidí i ostatní. Když jsem se jednou o tom zmínil, začali se na mě dívat jako na šílence a také se ptali, jak dlouho už jedu na drogách. Asi po roce jsem se rozhodl, že se s tím svěřím doma. Můj otec jen nevrle zabručel, že to zná také, ale že se o tom bavit nehodlá. Začal jsem mít strach, jestli se nejedná o nějaké dědičné šílenství, a tak jsem se obrátil na vás."
(Citace z publikace článku v časopisu Vesmír Radkina Honzáka.)
Přijďte v hojném počtu, a pokud máte v okolí někoho kdo ani neví, že to, co prožívá, je synestezie, pozvěte jej také. Vstup volný.
Těšíme se na Vás. Za firmu Eurostaff CZ s.r.o. Simona Rupešová
Přihlaste se na darsynestezie@seznam.cz
Jak se dostanete na místo: metro Kobylisy, podejít na autobus 152 (intervaly kolem 14 min.), jet na zastávku LIBEŇSKÁ (předchází jí Řepínská). Přejít do čimické vrátnice, za ní cestou doleva až k hlavní budově, zde doprava (nejvýš 15 minut loudavé ch
Odpovědět