Pokud plánuješ ještě druhé dítě - i když s delším časovým odstupem - tak bych rozhodně schovávala.
Mám kluky od sebe 7 let, věděla jsem, že jen u jednoho nezůstaneme, takže jsem schovávala komplet všechno - na mimino samozřejmě + větší věci, prostě všechno, jak rostl a můžu říct, že jsem hrozně ráda, když to postupně vytahuju a může to nosit mladší syn. Taky je to tím, že starší vůbec nic nezničil, neroztrhal, takže i když to bylo schované, tak je to v perfektním stavu. Mluvím teď i o oblečení nejen pro mimino, ale i do školky atd...Fakt se nám všechno hodí.
Na mimino jsem měla schované i kočárky s příslušenstvím, vaničku, autosedačky....VŠECHNO jsem užila a byla šťastná, že nemusím pořizovat třeba nový hluboký kočárek....
Ale je to taky o povaze - jsou maminy, které musí mít nutně na každé dítě nový kočárek a v použitém starším by už nevozily
...těžko říct...
Podle mě je to v prvé řadě o tom, jestli další dítě ještě plánujete + o tom, jak jsou ty věci zachovalé + o tom, jak moc ti "vadí" nebo "nevadí", že mladší dítě bude chodit v oblečení po starším....
Pro mě je v tom i kousek nostalgie, když malému dám rifličky nebo tričko, které nosil i starší
.....ale asi jsem v tomhle divná.
Jo, a ještě dodám - samozřejmě na tohle je nejlepší, když máš obě děti stejného pohlaví - jako já 2 kluky a neřešíš typické oblečení druhého pohlaví (jako já třeba neřeším sukničky, šatky atd...), ale to se nikdy neví dopředu....