8.4.2013 18:48:50 Rosie
Náhubek pro pidipsa
Prosím majitele maličkých psů velikost zhruba jorkšírka o radu: máme půlroční štěně mini boloňského psíčka a řešíme cestování v pražské MHD. Našla jsem, že psa můžeme přepravovat buď ve zcela uzavíratelné schráně nebo musí mít náhubek. Jenže my máme pouze tu textilní tašku s otvorem pro hlavu, tedy ne zcela uzavřenou a proto sháním nějaké stránky, které nabízejí náhubky pro tato pidiplemena. Potíž je v tom, že on je vážně malý (a já přesně nevím, jak mu tu tlamku změřit, zatím vše, co jsem našla, mi přijde hrozně velké). Dělají se vůbec takové náhubky a kde je sehnat? Nevzpomínám si, že bych kdy viděla boloňáčka nebo jorkšírka s náhubkem.
Nebo se může do MHD s takto malým pejskem v té částečně otevřené tašce bez náhubku? Tak nějak si totiž myslím, že každý pes bez ohledu na velikost by měl mít náhubek, když se s ním majitel pohybuje mezi větším davem lidí. Já bych se s revizorem případně domluvila, ale s pejskem bude sem tam cestovat i 14letá dcera, tak aby kdyžtak nebyla nepříjemně zaskočena. Díky za rady.
Odpovědět