neznámk nikoho, na kom by se mi růžová líbila, bez ohledu na pohlaví, kromě maličkatých roztomilých dětí tak do 3 let (rovněž bez ohledů na ppohlaví). dcery naštěstí nemám, ,asi by trpěly mým vztahem k růžové barvě. o něco méně nesnáším i červenou a fialovou, sama v těchto barvách nic nemám - jeden siny miluje oranžovou červenou a žlutou a rtéměř výhradně nosí trička těchto barev, až na výjimečně na milost vzatou zelenou.\( růžovou by neoblíkl). druhý syn nosí ppouze modrou a černou sranda je, že mi kluci vykládali, jak si vybírali dresy na reprezentaci školy ve fotbale. prý černá trika s růžovým proužkem (jedním, po straně hrudníku). když sjem se divila, proč růžová, když ji svorně nesnášejí, tak prý proto, aby se zalíbili holkám - což mě napadá, že by mohla být motivace některých mladých kluků nebo dospělých mužů
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.