Re: Kupovali jste už jarní/letní boty pro děti? Za jakou cenu?
tak nejstaršího nebudu počítat, ten už má 11,
pak mám ale 6ti leťačku a skoro tříleťáka
mají od podzima každý jedny kožené - syn má essi, kotníčkové.. ty nosí na odrážedlo, píšek, hřiště.. a spol
dcera má podobné, ale na scuháče fárečka.. nosí je rovněž takto, případně do školky.. na jaro značka ideál
v sobotu jsem jela koupit boty.. a oběma menším jsem koupila botasky fila s 50% slevou v deichmanu - synovi za 299 a dcerce za 349 - jsou na sucháče, ohebné, měkké, takové ty sportovné, tak to nosí, když jdem třeba do města... po doktorech, když bude sucho..
sandále má malej odloňska tuším že keeny, jestli se nepletu a kupovala sem je ve výprodeji jen za 250 Kč, doufám, že letos mu ještě budou, jsou kožené s krytým palcem..
malá má nějaké růžové.. taky od loňska.. tý už ale asi nebudou.. tak to musíme pokouknout a ješt by potřebovala nějaké balerínky..
ale jinak máš pravdu, ceny jsou dneska děs, já mám štěstí v tom, že děti mám menší a drobné a nožka jim tak rychle neroste, většinou jim boty vydrží aspoň jaro podzim.. někdy i sezonu a půl.. a pak zase jako letos prostřední a nejstaršímu přes zimu, vyrostla noha o dvě čísla.
Odpovědět