22.4.2013 10:11:19 Misa, Marek, Matej
Ahoj
Ahoj, ja uz bych taky mohla nastoupit na RD, jsem 8 tydnu pred terminem, ale jeste pockam do toho 6.
Jinak jsme se dnes v noci trosku vydesila, sla na toaletu a zjistila, ze spinim. Byla jsem rano u dr, rekl, ze do nemocnice nemusim, naridil prisny klidovy rezim a nasadil ascorutin s tim, ze mi mozna ale asi moc nepomuze. Kdyby se pridaly bolesti nebo jasne cervena krev, tak jedu hned.
Tak tady lezim jako vyvrzenej vorvan a nic nedelam. Ale lepsi byt doma nez v nemocnici. Hlavne kvuli Markovi, ac je mu 8 let a je to velky kluk a ac porad hlasi jak se na brasku tesi, tak se taky pekne boji, ze prijde o svoje misto, boji se o me ( jeden "chytry" chlapec mu ve skole rekl, ze muzu pri porodu umrit) a je na me hrozne fixovanej.
Mam nahore 13 kilo, nemyslim, ze bych jedla za dva, ale asi zadrzuju vodu a ted se trosku desim, ze kdyz se nebudu hybat jako dosud, tak budu jeste pekna slonice. :)
Doufam, ze to pak behanim kolem dvou deti a kojenim shodim.
Minuly tyden jsem se vypravila koupit si neco na sebe - chtela jsem nejakou peknou sukni,saty nebo kalhoty, ktere nejsou jako elastaky, primo na telo a po te, co jsem prisla cele Arkady na Pankraci a cely Chodov se mi chtelo plakat. Podle me je tohle velka dira na trhu, vyrobci si bud mysli ze nam je jedno jaky hadr si na sebe vezmeme, jen kdyz se do nej vejdeme nebo si naopak mysli, ze nam naroste jen brisko a nic jineho.
Tak se vsechny drzte a mejte dobre!
Odpovědět