Re: Bílkovina na 2 křížky v moči - co to znamená?
Ahoj holky,
ještě doplním dnešní výsledky z nefrologie - moč sediment v pořádku, prý tam má hodnotu 7 červených krvinek, hodnotu 17 bílých krvinek - prý ustupující zánět. Zabral prý Uroval manosa akut. CRp z krve 4, takže výborná zpráva, krev v pořádku, nemá pomnožené bílé krvinky - signál zánětu v těle. Tak jsem ráda. Pak doktor byl moc příjemný, vstřícný, ještě mi vyhledával v jiném počítači nejčerstvější výsledky krve - biochemii, takže je Eli zkontrolovaná, o což mi šlo. Bývala by v pondělí dostala antibiotika, takhle to zázrakem zvládnul Uroval.
Výsledky ze střediska ještě nebyly, mám volat zítra, ale ten docent z Motola říkal, že u nich se dělalo pozdější vyšetření a že antibiotika nejsou nutná. Tak jsem šťastná jak blecha. Pořád Eli prolejvám vodou, včera jsem jí udělala urologický čaj, dneska ho už nechtěla, na noc jí dám zase Uroval. Máme v něm pokračovat měsíc, pak stačí slabší koncentrace. Takže takhle jsme dopadly. Ještě nás čeká v květnu sono ledvin + moč. měchýře, tak to doufám, že bude taky dobré.
Všechny tady moc zdravím.
Odpovědět