2.5.2013 14:42:24 Fren
Pokousaná pošťačka
Koncem března,v pátek navečer u nás zvonila pošťačka - přišla mi říct,že ji před 2 dny pokousal náš pes.Já jsem na ni hleděla jak na Marťana - v ten nešťastný den jsem zrovna vyjížděla autem ze zahrady,pes byl na volno,štěkal,ale viděla jsem ho stále na naší zahradě a pošťačka čekala na cestě,až se s autem vytočím.Pak se brána zavřela,zastavila jsem a zeptala jsem se poštačky,jestli má něco pro nás-normálně odpověděla že ne,tak já jsem odjela a ona dál pokračovala v roznášce (viděla jsem ve zpětném zrcátku.A po 2 dnech mi přijde oznámit toto.Nicméně po dalších několika dnech mi přišel dopis od České pošty,že to evidují jako prac.úraz,kdy ji pokousal n á š pes a že dost možná pojišťovna Kooperativa mi pošle vyúčtování této události.Jak s tím dál naložit,kdyby přišel účet na nějakou tučnou sumu?Napsala jsem dopis na ČP s tím,že s obviněním nesouhlasím a že musí hlavně žalobce dokázat že byl pokousán naším psem.Máme stř.něm.pinče.Ale co až přijde vyúčt.z |Koop?Na koho se obrátit?Máte s podobnou situací někdo zkušenosti a jak jste to řešili nebo jak to dopadlo?Očkovák psa jsem z mé dobré vůle městské policii ukázala,ti u nás byli víc jak týden po události s touto žádostí.
Odpovědět