Re: neštovice, afty, vysoké horečky - jak dlouho může trvat?
emi,
ven rozhodně ne - oni jsou neštovice zákeřné, že to právě někdy vypadá, jako že to nic není..
a rozhodně bych teda nešla s horečkou nebo krátce po-- děti taky venčím i nemocné - ale pouze pokud tři a více dní už nemají teploty a stav to dovoluje
tekutej pudr je na prd, akorát to svědí a tahá kůži jak to zaschne, mazej normálním fenistilem
na afty genciálku - vytřít a potom namazat - aloclairem (udělá to takový povlak),k tomu pyrodoxin (vitamín B6) zrovna mám doma nejstaršího s angínou a měl čerstvě nasazené speciální fixy a udělaly mu příšerné afty.. na jedné straně snad 7 hnisavých a na druhé asi dva.. za jeden a půl dne... této léčby bylo po aftech a to nemohl původně ani mluvit ani jíst
jinak nejstarší měl neštovice asi ve 3,5 letech a měl to hrozné - pupínky se mu vysívaly snad 10 dní - a měl je všude, včetně pusy a pindíka a vlasů doma byl celkem 3 týdny
ono taky synek je ještě infekční, takže pokud by si šla ven, tak ohrožuješ i ostatní
nemáš někoho kdo by ti vyvenčil staršího - vím že to je blbé, já jsem s dětma s nemocnýma doma prakticky od začátku roku.. a zrovna před týdnem jsem se vrátila z nemocnice s nejmladším a předtím jsem taky byla ráda, když mi někdo prostřední 6 let vyvenčil, aspoň na chvíli - ona má ADHD a hraniční pas, takže ji venku nemůže hlídat každý..a když nemůže ven doma dělá jako tygr... tak tě chápu
Odpovědět