Re: Jak se naučit reálně ohodnotit věci po dětech?
horamo, já dávám po nejstarší švagrové, pro prostřední kupuju - dost často a radši na aukru, balíky od korunky, ona ráda holčičí, pro nejmladšího dědím.. od švagrové a kamrádky. ale často je toho tolik, že ikdyž podělím dvě kamarádky s malými kluky, tak ještě mi zbývá, tak prodávám na aukru, i hračky po dětech.. a od korunky.. + normální pošta.. a prodá se to, kolikrát mi přijde, že se mnohem lépe prodají věci jetější než ty moooc hezké
občas prodávám i něco po malé, dávám něco kamarádce a něco sestře od kamarádky ale občas mi tu něco zbývá právě spíš to jetější a dycky se to prodá, onehdá sem dala balík 25 kousků - od 1kč, kup te´d 300 a nakonec se to vydražilo asi za 320, no jako žádná sláva.. ale já koupila dcerce balík asi 50 věcí za 500 i s poštou, něco jsem dala ještě dál, bylo to menší, a dostala ještě od sestry kamarádky 100Kč - takže jsem dostala 420 a dala za nové 500, takž esem šul nul.. a můžu ještě dokoupit pár kousků - ona malá dost maluje a plácá a dost často má kde co umudlané, tak mě to takto aspoń nemusí mrzet. Do školy ještě nechodí, takže na parádu moc věcí nepotřebuje... ale pár samozřejmě má,l to koupím nové, ale nestojí to mailant.. se starším už je to horší, to nemáme po kom dědit.. jeden čas jsem brala od kamarádky - dávala jsem jí ale za to peníze.. ale její syn je proti našemu moc velký, takže oblečení je mi te´d celkem na prd.. protože synovi by bylo tak za 2-3 roky, takže občas dle potřeby prostě dokoupím něco nového.
Odpovědět