Dítě má být do života radostně přijímáno, má přinášet radost. Pokud to tak není, je podle mě na místě zvážit, zda se má vůbec narodit. Znám v rodině dvě nechtěné děti (manžel a synovec) a oba jsou tím hodně ovlivněni.
Na interupci jsem byla, nejsem na to pyšná, ale bylo to mé rozhodnutí a asi bych volila stejně. Špatné na tom vidím dvě věci:1) jiní rodiče se usilovně snaží o něco, co já nechala zničit a 2) mi je líto toho zničeného potenciálu. Ale naopak jsem si nezničila rodinu - chtěla jsem se věnovat oběma dětem (syn byl sice větší, ale dcera mimino) a manželovi a neriskovat velice problémové těhotenství a také jsem si srovnala zdravotní stav.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.