| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : srpen 1999

8.2.2005 12:34:05 Janina&2

hura, diskuse se nam zas rozjela

cauky holky,

v patek mi prisel dopis ze zakladky. zacinal takto :" Vas syn Marcel pujde ve skolnim roce 2005/2006 do skoly ..." tak to mi malem vypadl papir z ruky. Nastesti k tomu byl prilozenej druhej list, kterej upozornuje, ze deti natozene mezi 1.7.99 a 31.12.99 muzou jit uz v letosnim zari do skoly, podle novych pravidel. A ze pokud ho chci uz dat, tak to mam skole sdelit pisemne. Maji v dubnu info-vecer, tak tam asi ze zvedavosti pujdu i kdyz do skoly na jeste nejdeme. V nedeli jsem se totiz Marcela na to ptala a on jednoznacne rekl, ze do zadne skoly nechce, ze chce zustat ve skolce. tak fajn, takze zustane ve skolce. Jeho tatka je taky pro dalsi rok ve skolce a moje mami mi hned rekla : nemohli byste sem prijet, kdy se vam zachce, ale jen kdyz budou prazdniny - to je fakt.
takze az za ten rok.
pritel mi dneska dal za ukol, ze mam patky volne, tak muzu zacit s hledanim bytu - jsem rada on je neustale zaneprazdnenej, tak bychom hledali jeste 10 let ;)) aspon kdyz se prestehujeme, tak pak zacne i skola a ne naopak. nerada bych skolu hned po roce menila.

jsem rada, ze jsme se zase rozpovidaly ;) mejte se krasne a budte vsichni zdravoucky!
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
hura, diskuse se nam zas rozjela Janina&2 8.2.2005 12:34
*Re: hura, diskuse se nam zas rozjela Ferdulka 9.2.2005 17:2
**Re: hura, diskuse se nam zas rozjela Ferdulka 16.2.2005 10:45
***Re: hura, diskuse se nam zas rozje... Pavlína, Vojta 8/99,Vítek 6/02 16.2.2005 21:23
****Re: hura, diskuse se nam zas roz... Ferdulka 17.2.2005 8:58

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.