| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : červen 2011

17.5.2013 13:16:32 terapeutka

Re: :-)

Ahoj,
tak do normální školky by mi Honzíka určitě nevzali, v té soukromé mají navíc "chůvu" pro ty prcky kolem dvou let, takže se tam počítá s plínkama, s tím že se neobleče, nenají... Plínky teda jedem stále na 100%, do nočníku je to jen po náhodě. S oblékáním je to taky bída - je schopen si obléct bez pomoci tak akorát klobouk nebo kšiltovku a vysvleče si ponožky ~t~
Ale s mluvením dělá pokroky, nejkrásnější je, když na mě odněkud volá "maminko!!" a říká to fakt krásně zřetelně. Pak ještě "babikó" a "tatíku" , to je taky úsměvné. na ségru volá "Kačíí" nebo "Kačíků", super je hláška "Kde je Kačik? Kačík není! Kačíkůůů, kde sííí???" ~:-D Je teda fakt, že ségra na něj furt mluví, furt mu čte, vykládá básničky, zpívá - babička to samé. Tkaže prostě začíná už i delší věty a rozumí mu i cizí lidé.

Na narozky budeme kupovat houpačku (tu klasiku dřevěnou se šprušlema na lanech), původně jsem chtěla koloodrážedlo, ale vzhledem k tomu, že máme problém dohonit ho na ednuro motorce to tatínek zavrhl ~:-D
Odpovědět
Průběh diskuze (4 názorů)
:-) Dari79 16.5.2013 18:7
*Re: :-) Kaaja 16.5.2013 21:40
**Re: :-) terapeutka 17.5.2013 13:16
***Re: :-) Svitka + 06/2011 + 10/2016 2.6.2013 22:7

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.