| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Hypospadie - rozštěp močové trubice

23.5.2013 8:20:20 Helena

Re: hypospadie

Zdravím Kelyy, i já jsem pokukovala a dokonce jsem se i ptala, jestli se se mnou někdo nekontaktoval. Je fakt, že jsme dorazili se synem o půl 12 a sestřička nám přišla říct, že je ještě hodně dětí před námi a tak jsme si ještě odskočili na oběd a vrátili se až před půl 1. Pak už tam byly jen maminky s dětmi na kontrole po operacích v lednu. Bylo tam prostě včera narváno, ale nevadilo to.
Jinak s tím předobjednaným pokojem nevím, operuje se v úterý a čtvrtek a nástup je den dopředu.....a je to pořádný frmol-registrace, prohlídka, příjem na oddělení, pohovor s doktorem, pohovor s anesteziologem-rychle to uběhne. Jednu noc se vyspíte, pak operace-dítě přes noc na JIRPu a vy o patro níže, teprve po přesunu z JIRPu zpátky na oddělení můžete mít štěstí-jako my-na jednolůžák. Klidně se zeptejte, jak nastoupíte, jestli byste mohli mít po operaci samostatný pokoj-personál je velmi vstřícný a ochotný. Záleží i na obsazenosti oddělení.
Klidně pište na mail:helena.lind@seznam.cz.
Pěkný den všem!

Odpovědět
Průběh diskuze (3 názorů)
hypospadie Helena 22.5.2013 22:11
*Re: hypospadie kelyy 22.5.2013 22:43
**Re: hypospadie Helena 23.5.2013 8:20

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.