Buchli, na šití zaručeně odvar z řepíku! Je to zázrak, vážně!!!
Pokud tě to hodně bolí, klidně si ho vychlaď v lednici, ránu si jím navlhči a nechej na vzduchu chvilku zaschnout - a takhle několikrát denně - budeš překvapená, jak rychle to zabírá - já měla krásně zatažené šití do dvou dnů po porodu.
Pokud se ti potrhaly stehy, tak ten řepík ale už tak dobře nezabírá, alespoň mě nezabral - vyzkoušeno mnou u prvního porodu - potrhala jsem si stehy poslední minuty v porodnici, kdy mi vrchní sestra nedovolila si při kojení lehnout (manžel měl zpoždění, jel s tchyní z nemocnice - a já už musela kojit), ale řekla, že to prostě nejde, ať nakojím v sedě
- trhly se mi 3 stehy - měla jsem fakt hodně šitá i labia, bohužel, a tam se to trhlo - 2 dny jsem to vydržela se slzama v očích, pak mě manžel odvezl na gynekologii a tam mi dr. prohlídl, kostatoval co se stalo a napsal nějakou mastičku - zabrala strašně rychle, nevím ale už, co to bylo ...
Naštěstí teĎ to bylo super - jak porod - krásně přirozený, fakt neuvěřitelný, musím říct /hlavně ale žádné křížáky!) + jako bonus žádné porodní poranění, žádný nástřih, nic - jak zkonstatovala dr. - že jsem jen trochu odřená
, že tam na šití fakt nic není...
... odrodila mne porodní asistentka - byla zlatá!