| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Aktivity s dětmi

31.5.2013 20:43:51 Lenka

Re: Plzeň - centrum Lvíček

Byla jsem jen v Praze a děti naprosto nadšené. To vstupné mi sice přišlo neadekvátní, byli jsme za cenu ze Slevomatu, tu jsem za to byla ochotná dát, plné bych platit nechtěla. Ale dětem se fakt líbilo, byly tam schopné řádit skoro celý den (přišli jsme na desátou, odcházeli horko těžko před čtvrtou).

Ale s čím jsem měla problém. Mladší bylo v tém době něco málo přes rok a půl, takže jsem s ní lezla na horu. Dopoledne OK, ale pak tam bylo téměř nedýchatelno, nevím jestli to bylo tím, že přišlo víc dětí nebo problém s klimatizací, ale ty horní patra prolézaček - hrozný vzduch a hrozné vedro. Takže se mi moc nelíbilo, že stařší lítala pořád dokola nahoru a po klouzačce dolů, z vedra do zimy (ne že by dole byla zima, ale poté co jsme sjeli zhora, tak znatelně chladněji ano). Obě děti z toho měli slušnou rýmu. Tak nevím, jestli jsme to chytli nějak neštastně nebo to je normální - prolézačka je do výšky, takže logicky je nahoře tepleji a lepší to nebude. Tak to by mě zajímaly vaše zkušenosti, protože děti tam chtějí znovu a tohle mě odrazuje.

Jinak tam průběžně lezla paní a otírala taková ta exponovaná místa, kde se děti chytají, opravdu tam bylo všude čisto.
Odpovědět
Průběh diskuze (10 názorů)
Téma: Plzeň - centrum Lvíček Vilíková 31.5.2013 14:20
*Re: Plzeň - centrum Lvíček propiska 31.5.2013 15:16
*Re: Plzeň - centrum Lvíček Dani.K, K 05, P 09 31.5.2013 15:51
*Re: Plzeň - centrum Lvíček Eiwa 31.5.2013 19:48
**Re: Plzeň - centrum Lvíček Vilíková 31.5.2013 20:5
***Re: Plzeň - centrum Lvíček Eiwa 31.5.2013 20:14
****Re: Plzeň - centrum Lvíček Eiwa 31.5.2013 20:15
*Re: Plzeň - centrum Lvíček Lenka 31.5.2013 20:43
**Re: Plzeň - centrum Lvíček Kreaty 31.5.2013 22:34
*Re: Plzeň - centrum Lvíček MÍŠA&FÍK 31.5.2013 22:18

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.