Takže zaprve nekojila sem ani jedno dítě ze zdravotních důvodů, dál to snad nemusím rozebírat, když sem mluvila s mamčiným a tetiným onkologem, tak mi jen oznámil, že je to moje rozhodnutí, a že mi tam stejně oznámí, že mám velikou pravděpodobnost výskytu rakoviny prsu, to je jeden z důvodů proč se chci jít nechat testovat a pokud bude vysoké riziko, tak podstoupit i zákrok, mám 3 děti (7,3,3 let) a chci s nimi být co nejdýl, mám v živé paměti jak byla mamka na operaci a jak potom jezdila na ozařování a teta na chemo, ten pohled na ně obě byl děsný a hlavně ta bezmoc když trpěly a já jim nemohla nijak pomoct a toho chci moje děti ušetřit. Jinak podotýkám, že sem nekuřačka a jím hodně zeleniny
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.