Dnes jsem si kupovala podprsenky. Prodavačka uměla prodávat podprsenky (mimochodem jsem v šoku, celej život si je kupuju špatně), ale zároveň mi prozradila i věci, které jsem fakt nechtěla vědět. Několik drbů na konkurenci, včetně venerických chorob a toho, která prostitutka u nich nakupuje. Dozvěděla jsem se za jak dlouho bude milá paní prodavačka přechodu, jaké má už teď příznaky, kolik vážila před dětmi a kolik váží teď. Jakou má nejoblíbenější podprsenku a jak jí visej prsa po porodu a dokonce mi ukázala spoďáry !!!!!!! (ano čtete správně). Vím, že lidi mají tendenci se mi nadměrně svěřovat, ale jsou informace, bez kterých bych se obešla.
Co nevhodného jste se dozvěděli od naprosto cizích osob ?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.