19.6.2013 17:25:31 Čiči mimi
Kočka po kastraci
Zdravím všechny, naše kočka byla včera ráno na kastraci a dneska se nám schovala za gauč a je tam až do teďka. Zobla si trochu kapsičky, ale moc nepije
vody se trošičku napila dnes ráno. Možná, že šťávu dostávala z tý kapsičky. Jelikož jsem šla s kočkou na kastraci poprvé, tak bych se chtěla zeptat a poradit na pár věcí.
1.) Je to normální, že se naše kočka schovala za gauč? Ona tam odpočívá nebo spí, a je tam už od rána. Já jsem četla, že třetí den, je už úplně fit a už normálně jí a mazlí se.
2.) Naše kočka ještě dneska nebyla vůbec na záchodě, je to taky normální? Čůrala jen včera do přepravky a v noci taky. Já jsem četla článek, že kočka má být ještě spící zavřená až do rána v přepravce.
3.) Kočka minimálně pije a trochu jí, je to taky normální? Jak jsem psala výše, kočka se dnes napila vody a snědla celou kapsičku, jinak tenhle den fakt nic nejedla, pořád jen spí...
4.) Může kočka zítra zůstat sama doma? Bude už zítra fit a normální? Bude to prakticky 3 den po kastraci, protože včera to byl 1 den, dneska je to 2 den a zítra to bude 3 den...
5.) Vyleze už zítra ze svého úkrytu? Vyleze????
6.) Náš veterinář kočičce ránu postříkal nějakým stříbrným sprejem a tvrdil nám, že to nebude vůbec vadit, když to bude lízat nebo kousat. V případě nouze jsem číče v lékárně koupila pruban. Používáte ho někdo?
Budu moc ráda za odpovědi, děkuji mockrát
Odpovědět