27.6.2013 19:54:33 Andrýsek + 2
Re:
Gab, no já se snažím pokud možno dávat vše doma uvařené, občas dám třeba kupovanou skleničku, ale to je teda vzácná výjimka, třeba maso, tak dávám zásadně domácí, od strejdy mám králičí a krůtí maso z domácího chovu, vajíčka máme domácí od tety, zeleninu tak půl na půl, něco kupujeme. Z kaší mu dávám fakt jen tu kozí, jako občas mu dám kupovanou ovocnou přesnídávku to je pravda, ale snažím se spíš nedávat ( jsou podle mě přeslazené ) no a jinak mu dávám jen fenyklový čajík neslazený a HA sunar nutradefence, ale on už o něj moc nestojí, tak ho nenutím, takže myslím, že snad výrazné experimenty u něj nedělám
teď bych chtěla zkusit zařadit banán a pak třeba jablko a mrkev, nevím, to tropické a rizikové určitě ne, je to fakt boj, sylva v jeho věku baštila pomalu všechno co utrhla na zahrádce a atop měla, ale málo, to bylo úplně něco jiného, já myslím že ono tady na tom mělnicku to není nic extra s tím ovzduším, vodou a tak vůbec, já jsem taky alergik od mala, takže se to dalo očekávat a bojuji s tím celý život, teď mám zrovna období, kdy nedám den bez Claritine - léku na alergiia an chalupě v pohodě, tam seču trávu, lezu po louce a nic, tady vylezu ven a za chvíli nateklé oči, kejchám...
Odpovědět