Tak já hlásím, že Honzík je stále 100% plínkový a 100% dudlíkový. Když je teplo, tak lítá po zahradě s holým zadkem, ale nějak si ani neuvědomuje, že čůrá nebo kadí, prostě si to kropí během chůze i běhu, případně se postaví naproti mě a pokropí mi nohy
S kaděním ho většinou odhadnu, že se někde přikrčí a rudne, má pořáds takové tuhé bobky, i když jí hodně ovoce, zeleniny, pije přes litr denně. No po akci přiběhne a chce "utšít dupu" případně chce "pšebalit" nebo "dáme čistou pínku"
Já to nehrotím, spíše to hrotí babičky (to by se dříve stát nemohlo, aby mělo dvouleté dítě plínky...
)
Včera na něj něco vlezlo, od odpoledne zvracel, skoro co hodinu až asi do dvou do rána... mazec, celý horečnatý, neudržel ani černý čaj, dávala jsem mu i cocacolu cucnout, nejhorší bylo, že pořád chtěl pití - ale jak si dal třeba tři loky, tak to okamžitě vyhodil
Ráno už nebyl tak horký a tvrdě spal, tak jsem šla do práce, ale jsem jak náměsíčná, mám naspané sotva dvě hodiny.
Jo a ta svatba u nás taky dříve nebyla moc v plánu, ale jsme spolu už (za měsíc) 11 let, takže to k tomu tak nějak směřovalo. Ale musím říct, že je hrozný opruz měnit kvůli jménu všechny doklady (OP, pas, pojišťovnu, řidičák, zdravotní průkaz, registraci, kreditku...) je nespravedlivé, že chlapi nemusí
A hlavně hrozný nezvyk s jiným podpisem, jinak se hlásit do telefonu a podobně...