9.7.2013 15:18:20 Blobie1
Re: AHOJKY
ahoj děvčata, Mikuláškovi je dneska 14 dní - zítra jdeme poprvé do poradny na převážení a přeměření - tak jsem zvědavá, kolik přibral. Taky mám pocit, že nic jiného nedělám než sedím a kojím a přebaluju :-(. Je mi líto bráchy a ségry, že na ně nemám tolik času, kolik bych chtěla, ale vysvětlila jsem jim to, že to teď prostě jinak nejde a že to časem bude lepší. Elišce je už 9 - takže ta vzala roli nejstarší vážně a moc mi pomáhá, chová, utěšuje, nechám ji i přebalit a zatím je z bráchy nadšená. Jinak Mikuláš má přehozený den a noc, což je docela peklo, přes den spí i 4 hodiny v kuse a v noci je pořád vzhůru...ikdyž už se to pomalinku srovnává. Trápí ho prdíky, takže to je taky "super". Předevčírem řval od 21:00 do půlnoci, než konečně usnul. Vyzkoušela jsem všechno možný, zabrala až teplá žínka a plínka na bříško. Nevím, jak vám, ale já mám pocit, že ty kapky na prdíky jsou k ničemu ...jak fungují vám? Já dávám Infacol - lékárník mi ho doporučil, že je údajně lepší než ty druhý...sakra, teď si nemůžu vzpomenout, jak se jmenují..Ňák mi to nemyslí....no nicméně, přijde mi, že Mikuláškovi moc nepomáhají. Opatrujte se a napište něco...nějak to tady usnulo
Odpovědět