29.7.2013 14:03:01 Gerberka1
Do brněnské ZOO ne, raději do Zlína
Jitule,
přidávám se k ostatním - vůbec do brněnské ZOO nechoďte, nemá co cenu, já jsem z Brna a naposledy jsem tam byla s klukama v srpnu 2011 a zařekla jsem se, že od té doby už mě tam nikdo neuvidí. Vláček nahoře pro poruchu nejezdil, nefungovala ani auta (ekologická), která zájemce vyváží nahoru, kdo nechce šlapat pěšky ten hnusnej kopec.
Vstupný - to je taky kapitola sama pro sebe, připadá mi dost drahý na to, jak to tam vypadá a co je tam k vidění - tuším 100 pro dospělého a 50 pro děti - myslím, že platí všechny děti, není to, že do 3 let zdarma nebo tak něco. Takže pálka.
Nahoře sice je "dětská ZOO", ale připadalo mi to tam dost neudržované, hrozně odrbané dřevěné skluzavky atd...
Hlasuju všema deseti pro Zlín.
Sice to máme z Brna 100 km, ale už jsme tam byli 3x.
Je to tam super - zaprvé NAROVINĚ!!! Okolo loveckého zámečku. Super je ten jihoamerický skleník, kde se dá jít i po provazovém žebříku. Krmení slonů, lachtanů, žiraf - tuším tak po hodině. Vstupné je srovnatelné s Brnem, ale rozdíl, co Zlín nabízí, je NESROVNATELNÝ!!!!
Každý rok upravují další a další části toho areálu, před 2 lety byla nová Etiopie atd....
Do brněnské ZOO fakt nechoďte, nás to tam už vůbec neláká
Odpovědět