| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : únor 2013

2.8.2013 8:41:32 nejsem_tu

Re: čepice

Ahoj, koukám, co se tady strhlo... Zkusím tedy napsat něco o nás a byla bych moc ráda, kdyby jste se taky pochlubily svými ratolestmi. Pochopila jsem správně, že Vendy a Sluní mají nedonošeňátka? Náš Víťa je prcek - aktuálně má asi 5,5kg a 65cm, ale není divu, je snad už od porodnice neustále v pohybu. Přes měsíc se otáčí na bříško, na kterém je odmalička nejraději a ještě o něco déle se otáčí kolem své osy. Teď už se nějakou dobu snaží přijít na to, jak funguje plazení, ale zatím spíš couvá. A zároveň si začal pod sebe dávat kolena, tak jsem zvědavá, co objeví dřív. Dáváte už někdo příkrmy? Já asi co nevidět začnu, protože malý při každém jídle nás zaujatě pozoruje a v posledních dnech i mlsně pomlaskává.
Odpovědět
Průběh diskuze (4 názorů)
Re: čepice nejsem_tu 2.8.2013 8:41
*Re: čepice Vendy a dve holky 2.8.2013 8:44
**Re: čepice Da+Vi+Ma 2.8.2013 9:11
***Re: čepice Vendy a dve holky 2.8.2013 10:7

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.