Velikonoce neprožívám vůbec. Vánoce miluju, ale co jsou děti větší, omezila jsem zdobicí šílení (i když je fakt, že některé ozdoby, co jsme dělali s dětmi, když byly malé, máme na stromku dodnes. Halloween jde mimo mě, i když mám kamarádku, která pořádá halloweenské mejdany, takže to se občas i namaskujeme, ale spíš "co dům dá". Vlastně asi žádnou takovouhle extra příležitost nemám. Možná to bude tím, že moje oblíbené období je léto a tam žádný takový velký svátek není. Když tak o tom uvažuju, jako malá holka jsem milovala Boží tělo, strašně ráda jsem byla družička. Dodneška si umím vybavit, jak pyšná a šťastná jsem byla v načančaných šatech s košíčkem kytek Ani svoje dětské Vánoce si tak jasně nevybavuju.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.