16.8.2013 15:20:10 Claire 222
Re: :-)
Wis, nakonec je dle vyšetření žaludku vše v pořádku.. Problémy budou buď ve střevech, což teď nejde vyšetřit, tam je zapotřebí pít tu ošklivou, nechutnou tekutinu před vyšetřením a do žíly k tomu píchají pro uvolnění svalstva rohypnolk takže to jedině po porodu a nebojsou to problémy tzv. funkční, což by znamenalo, že vyřešení je na delší dobu, pomalu dávat žaludek dohromady, šetřit ho.. A nebo zlobí žlučník, mohl by tam být písek, který prý nevidí, ale občas může pozlobívávat..
Jiank mám screening za sebou a vše ok, tak mám radost
Ke třem dětičkám můžu jen pogratulovat, já sice ještě neporodila, ale rozhodnutí mi to přijde čím dál správnější a to jsem si předtím opravdu jistá nebyla. Moc se těším a ta banda tří dětí mi přijde prostě fajn
Jinak já za sebe musím naopak říct, že první těhu bezva, ani nevím, jak to uteklo, naprosto bez potíží, za to druhé bylfakt záhul, co mohlo, to mě trápilo, ale je dost možné, že roli hrál i věk, i když můj doktor říká, že třeba ta moje rozestupující se pánev, co jsem měla a je to velmi bolestivá sranda, tak tu může mít klidně 20ti letá těhulka a 40ti letá je naopak bez obtíží.. tak nevím, ale teda druhé bylo hodně náročné. No, a teď zatím mi do minulého týdne bylo téměř v kuse šoufl, to teď přechází a doufám, že nějakou dobu budu mít od těhu neduh volno
Odpovědět