25.8.2013 13:05:31 Vítr z hor
Kde se berou potrhlé sny? A znamenají něco?
Dnes v noci se mi zdálo, že jsem (ve vší slušnosti) strávila noc v hotelovém pokoji s jistým známým politikem. Přítomny byly i mé děti, které vzorně spaly. Část noci jsme se s politikem snažili cosi počítat a o čemsi mluvit, ale kazil nám to kdosi, kdo se k nám chtěl probourat přes dvoje dvoukřídlé dveře. Posléze politik v klidu spal, zatímco já jsem držela dveře, aby se nerozlétly.
Ukázalo se, že se k nám snažil dostat tříoký hotelový kuchař. Dvě oči měl normální a na správném místě, měl ale ještě jedno pravé oko navíc, asi poloviční velikosti. Na očích měl "trojbrýle", třetí obroučka/sklo byla menší, prostě akorát k tomu třetímu oku. Když jsem mu z očí do očí řekla, aby přestal otravovat, tak buď přestal, nebo jsem se probudila.
Někdy později se mi zdálo, že jedu na lodi s kamarádem, je to jeho loď a na té lodi projíždíme hospodou.
No a teď mě všechno bolí (jako před chřipkou) a kamarád z druhého snu právě zničehonic poslal sms.
Tak co, dá se ze snů něco vyvěštit? Třeba z těch mých, že "politik" je chřipka, zatímco kamarád z druhého je předpovídání budoucnosti (brzy se ozve)? Nebo se každému občas bezdůvodně zdá magořina, kterou prostě nezapomene? A co ten tříoký kuchař? A co vaše bláznive sny? Splnilo se vám někdy něco?
Odpovědět