| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Hypospadie - rozštěp močové trubice

25.8.2013 14:34:47 Outdent

Re: deliberace předkožky

Ahoj Mirko, my jsme taky z ČB. Nakonec jsem do Prahy volala, řekli mi to samé, co píšeš, jen mi tvrdili, že je to nebolí a na cestu mi doporučili, dát malému plínku, aby byl chráněnej před pásy z autosedačky. Já tam bohužel nemůžu jet(máme měsíční mimi a ještě ke všemu 2 měsíce před termínem), snad to tedy zvládne s babičkou a tátou.
A jak dlouho se to hojilo? Bolelo to malého ty dny po zákroku hodně? Náš malej má předkožku jen na vrchní straně pindíka, zespoda nic.
Chtěla bych, aby manžel zkusil dojednat, zda bych nemohla být v nemocnici i s miminem, ale nevím, jestli je to dobrej nápad. Hlavně doufám, že už nám to neposunou, malej si začíná všímat, že kluci čůrají ve stoje a pořád to chudák zkouší. Chtěla bych se zeptat, jestli bychom se nemohly sejít, ráda bych vyzvěděla vše kolem operace a písemně je to na dlouho. Třeba někde na dětském hřišti. Díky za odpověď.
Odpovědět
Průběh diskuze (7 názorů)
deliberace předkožky Outdent 19.8.2013 18:6
*Re: deliberace předkožky Pole levandulové 19.8.2013 18:12
**Re: deliberace předkožky Pole levandulové 19.8.2013 18:17
***Re: deliberace předkožky MirkaČB 20.8.2013 13:19
****Re: deliberace předkožky Outdent 25.8.2013 14:34
*****Re: deliberace předkožky MirkaČB 26.8.2013 7:44
*****Re: deliberace předkožky MirkaČB 26.8.2013 7:49

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.