6.9.2013 12:55:44 LenkaKK
Re: Operace Olomouc
my teda byli v Praze, ale myslím, že to hlavní je nastejno. Také jsem se děsila, jak ho udržet zdravého, je pravda, že jsem se dost vyhýbala....MHD, hypermarketům....prostě vyloženě, kde má bacil ráj. Ale pak nám stejně termín posunuli dopředu, takže to byl takový šok, že jsem ho nestihla posledních pár dní ani stranit. Co vše mít s sebou.....to je těžký, klukovi byli dva, tak to je rozdíl, ale viděla jsem tam děcka, že maj tablet, noťas, přenosné DVD, knížky. My měli i svou lahev na pití, i někteří větší tam měli třeba ty od jupíků, prostě aby se jim dobře pilo. My měli tedy vývod do plínky, ale ti ostatní co měli do pytlíků z bříška, tak pak, když už mohli chodit, jsem viděla, že mají na sobě trička a přes to župánky, protože kaťata nepřicházejí v úvahu, tak aby tam nechodili s holým zadečkem. Pokud budeš mít ještě nějaký dotaz, ráda ti odpovím, já toho byla plná, nervozní, hotová, nešťastná a hlavně jsem vůbec netušila do čeho jdu, tak jsem si našla jednu maminku, která mi vše dopodrobna vysvětlila a byla jsem spokojenější, takže chápu tvé obavy.
Odpovědět