Re: Cesta letadlem do Karibiku s 10 měsíčním dítětem
Ono je to oboustranně nepříjemné. Já s dcerou létala od jejich asi 6 ti měsíců, jen 2 hodiny letu po Evropě, ale byla jsem z toho vyřízená sama. Za prvé, abych nevylezla ohozená od hlavy až po paty jídlem, že mi do toho bouchne, potom producírovat se kojením jsem zájem neměla, pak aby nekřičela, a z toho důvodu jsem pila víno rovnou z lahve (na relax a abych se "rychleji" přiblížila cíli...), moc prostoru na manipulaci s malým dítětem na klíně, plus tác s jídlem, zrovna není. Dopadlo to vždy ok, ale bývaly to nervy.
Kdysi jsem letěla s kamarádem a on říkal, doufám, že vedle mne nebude sedět nějaké malé dítě, jinak ze mne bude Herodes...no, měl smůlu, musela jsem se v duchu ironicky smát. Odříkaného největší krajíc. Sám byl tedy otec dvou dětí.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.