2.10.2013 17:16:02 lusseritaa
Nákup luxusního oblečení z Ukrajiny
Ahoj maminky ... Už několik měsíců sleduji jak v každé skupině na facebooku si slečny přidávájí na prodej značkové oblečení z Ukrajiny.Originál to asi nebude,ale mě se to oblečení moc líbí :) . Jenže pokud chci objednat,přes nějakou slečnu např.
https://www.facebook.com/pages/PINK-Butik/401125833316181?fref=ts tato skupina nabízí soupravy dámské ,tak se mi nechce přeplácet slečnám 500 kč navíc například.
Snažila jsem se hledat,kde to asi objednávají a našla Ukrajinské e-shopy,ale většinou spíš mají lepší ceny jako velkoobchod a to by mě vyšlo na hodně a ještě k tomu clo a dph že ? Zboží z Číny si objednávám v pohodě a rozumím tomu ,ale toto z té Ukrajiny z toho jsem trošku vedle :D . Ani jim moc nerozumím,odepisují mi Rusky,ale házím to do překladače,hlavně mi jde o to poštovné jak to chodí,protože jak někam napíšu odkážou mě na nějaké služby pro Evropu a já tomu prostě nerozumím . Proto prosím vás ,který už máte s těmi Ukrajinskými e-shopy zkušenost a rozumíte tomu systému ,jestli můžete poradit.
Nechce se mi přeplácet
,že si to objednám přes někoho
Odpovědět