rybíz, jasně že nosí pásek, ale myslíš, že je normální, aby tím páskem stahoval půlku těch kalhot, protože to nepotřebuje.....z 8ks velkmi úzkých mu byli jen ty jedny nejuzší a ty samo páskem stahuje o 12cm jak jsem zjistila....
nyní mi píšeš to co mi řekla prodavačka, když jsem za ní přišla, jestli přece jen něco někde nemají, když je syn v kabince, ona mi vrazila kalhoty a on měl předek pasu asi 20cm před sebou, když to natáhnul.... a ona jen valila oči: :::" ...on je opravdu hodně hubený....tak to tu na něj asi nic nemáme..."
on má totiž 50kg doufám, že už má 55kg. A stejně tak boty, úzký hohy tak, že velmi, šířka odpovídá tak 40 a má 45-46....
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.