21.10.2013 9:29:14 marion, 2 kluci
Re: Streptokoková angína
Nemoc vnímám jako směrovku v životě a můj vlastní život i situace mých dětí mne v tom jen utvrzují. V minulém roce jsem sama trpěla neustálým pocitem knedlíku v krku, opakovanými krčními záněty. Stav se zlepšil až když jsem začala vyjadřovat své názory. Pomalu se učím říkat "ne" a říkat si o své potřeby. Už jsem nemohla vše přijímat a polykat. Zkuste si v tomto směru s dcerkou promluvit-věřím, že spolu něco objevíte a jí i vám se uleví. Tělo je úžasný nástroj a ukazuje nám kudy ano a kudy už ne. V akutním stavu jsou antibiotika výborná věc. Preventivně echinacea se mi také velmi osvědčila. Z alternativních postupů je vedle známého prisnitzova obkladu, také výborný obklad z cibule nakrájené na kolečka s troškou anýzu (ohřát v trošce vody-aby se nepřipálilo)-teplé přiložit na krk a ovázat tak 2 vrstvami (cibule někdy prosakuje, takže ji dávám na starý kapesník nebo hadr a pak ještě dávám bavlněnou dětskou plenu a teprve šátek nebo šál. Na ulevení bolesti, podpoření léčivých sil a harmonizaci mysli a těla je výborné léčivé působení pomocí REIKI. Děti mi po chvíli působení krásně usínají a spánek je nejlepší lékař
). Pro hlubší pochopení situace bych doporučila MUDr.Vladimíra Vogeltanze a jeho etikoterapeutický přístup-www.etikoterapie.com (sám několik let odstraňoval mandle a pak se vydal jinou cestou) nebo kohokoliv kdo se zabývá psychosomatikou-např.MUDr.Hnízdil. Přeji Vaší dceři brzké nalezení cesty ke zdraví.
Odpovědět