| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Snažíme se

21.10.2013 13:45:34 Jarka

Re: Mimoděložní a chemické těhotenství

Ahoj, já také prošla chemickým těhotenstvím, tím že se mi znepravidelnily a hlavně dost prodloužily cykly, dělala jsem si test až 35 den. Chtěla jsem ho dělat až po 38 (to by tak zhruba sedělo na můj cyklus), ale stále mě bolelo břicho, jako bych to měla dostat a četla jsem, že i to bývá příznakem těhu. Test mi vyšel fakt pozitivní - radost jako blázen a už jsem vymýšlela, jak to vše stihnu v práci atd... :). Snažím se to brát s humorem :). Objednala jsem se na další týden k doktorce a sestra mi řekla, že pokud by přišlo nějaké krvácení, musím do nemocnice. Další test jsem si dělala za tři dny (zbyl mi prostě ten druhý z balení) a opět dvě čárky... Tak jsem se těšila na úterý k doktroce, že když jsem v pondělí začala krvácet, bylo mi strašně smutno. Měla jsem příznaky jako bych těhu byla - bolest prsou atd. Volala jsem sestřičce od mé Dr., tak mě opět radila, ať jedu do nemocnice, že je to rychlejší a můžou něco dělat. Tam na mě koukali jak na hloupou zmatkářku, co se jí zpozdila menstruace a už chce řešit těhotenství. Vzali mi krev, na UZ nic nebylo vidět. Takže další návaly smutku... Další den s výsledky testu krve jsem šla za mou Dr. a ta mi řekla, že mám v krvi příliš málo HCG na probáhající těhotenství a že se jednalo o chemické těhotenství.

Takže se utěšuji - dokázala jsem otěhotnět, jen se naštěstí hned na začátku vychytala vada spojení spermie a vajíčka a příště by to už mohlo být zdravé mimi :)
Mějte se :)
Jo a Dr. mi raději předepsala utrogestan a ať beru kys. listovou :), takže se snažíme i dále a více... :) Papa
Odpovědět
Průběh diskuze (12 názorů)
Téma: Mimoděložní a chemické těhotenství Marťas 7.8.2012 7:9
*Re: Mimoděložní + chemické těhotenství Pájec 7.8.2012 7:32
*Re: Mimoděložní + chemické těhotenství Dalalmánek 7.8.2012 7:55
*Re: Mimoděložní + chemické těhotenství :-) 7.8.2012 8:8
**Re: Mimoděložní + chemické těhotenst... !!! 7.8.2012 8:17
***Re: Mimoděložní + chemické těhoten... Martina, 3 synové 7.8.2012 8:41
****Re: Mimoděložní + chemické těhot... !!! 7.8.2012 9:1
*****Re: Mimoděložní + chemické těh... Markéta, kluci 10 a 3 7.8.2012 9:10
******Re: Mimoděložní + chemické t... Girili 7.8.2012 14:4
*****Re: Mimoděložní + chemické těh... Tante Ema 7.8.2012 10:13
*Re: Mimoděložní + chemické těhotenství Markéta, kluci 10 a 3 7.8.2012 8:55
*Re: Mimoděložní a chemické těhotenství Jarka 21.10.2013 13:45

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.