31.10.2013 19:57:43 Hr.ouda
já taky
ale jsem dost houževnatá
na jazyky jsem dřevo, zejména to, co nejde nadřít, taková ta pěkná výslovnost, bojuju s jazykama, ale v AN jsem vydřela C1-C2, dle naší lektorky v práci.
Začala jsek před dvema lety NJ, pasivně už mi to docela jde, mám program do důchodu, kdy hodlám resuscitovat zbytky RJ a bojovat tak proti předčasné demenci
na sporty jsem taky dřevo, hlavně to, co vyžaduje nejakou složitější koordinaci, ale to mi nebrání sportovat, nejsem u toho ladná, ale je to pdole hesla "co nejde silou, jde ještě vetší silou" - třeba ráda plavu, i celkem vydržím, i rychle, ale syn, co to umí, má psinu z mýho stylu .
auto řídit umím, ale halt se celoživotně musím smířoit s tím, že pořebuju velkorysejší místo na zaparkování a že z nekterých mých manévrů mají přihlížející bžundu . Když jsem před mnoha lety brala kondiční jízdy, tak mne instruktor povzbudil, že si malsí, že nehodu nezpůsobím, ale vpodřenejm plechům a ulomenejm zrcátkům se divit nebude
a takhle bych mohla pokračovatdál - nic nemám os Pánaboha ale spoustu věcí mám vydřenejch, \ale ne s nechutí - mám jedno jediný plus - RÁDA SE UČÍM. Škoda, že nemám víc času, s přibívajícím věkem mám čím dál vetší chut a odvahu zkoušet se učit veci, o nichý vím, že na ně nemám buňky - třeba bych ráda chodila tančit nebo na něcoi hrát
Odpovědět